снимка: pixabay.comИзключително солена глоба в Лондон. Тя е за нарушаване на

...
снимка: pixabay.comИзключително солена глоба в Лондон. Тя е за нарушаване на
Коментари Харесай

10 бона глоба за нарушаване на карантината в Лондон

снимка: pixabay.com

Изключително солена санкция в Лондон. Тя е за нарушение на противоепидемичните ограничения.

Солидна санкция в размер на £10 хиляди ще получи дисководещ от Лондон, откакто е нарушил жестоко противоепидемичните ограничения, които са в действие сега във Англия, оповестява полицията от „ Тауър Хамлетс “, представена от Evening Standard.

На 22 ноември към 7:30 сутринта полиция идва на адрес след сигнал за мощна музика, като даже се постанова органите на реда да влязат в мазето и да станат очевидци на шокиращи подиуми. Група от към 50 души е била натъпкана на дребното пространство, като всички били във очевидно нетрезво положение, до момента в който танцуват на гърмящата музика, гарнирана със заслепяващо светлинно шоу.

Властите молят сходни рейв празненства да бъдат спрени, защото английската столица към момента е един от най-засегнатите от пандемията градове в света, а сходни прояви биха могли да обрекат на неуспех напъните, които милиони британци поставят по време на националната карантина.

„ Ще продължим да постановяваме съществени наказания на тези, които егоистично не одобряват въздействието им върху близките с сходни дейности “, гласи известие на локалната полиция до медиите по случая.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР